Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Kwartscomposiet tafelbladen

Een tafelblad van kwartscomposiet? Waarom niet! Dankzij een mix van natuurlijke producten wordt er een zeer sterk, duurzaam en mooi blad gemaakt waar je jaren van kan genieten. De bladen worden in de door jou gewenste maat en vorm gezaagd in onze eigen zagerij. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit en snelle service garanderen.
Kwartscomposiet tafelbladen
Vorm
 1. (6)
 2. (6)
 3. (6)
 4. (1)
 5. (1)
Afmetingen
 1. (6)
 2. (6)
 3. (6)
 4. (6)
 5. (6)
Merk
 1. (6)
 2. (7)
Kleur
Stijl
 1. (7)
 2. (7)
 3. (7)
 4. (7)

7 artikelen

7 artikelen

7 artikelen

Op maat gemaakt kwartscomposiet tafelblad

De kwartscomposiet bladen kopen wij direct in bij de fabrikant. We hebben alles in huis om deze composiet bladen te bewerken. Naast rechthoekige, vierkante en ronde basisvormen zijn ook speciale vormen mogelijk, Zoals ovaal, racetrack of bootvorm. De maximale afmeting van een blad is ca. 3000 x 1400 mm. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar, de rand is standaard facet afgewerkt. Bij de meeste bladen is het tevens mogelijk om de rand af te werken met een sharknose of bullnose.

Kwartscomposiet tafelblad

Kwartscomposiet wordt samengesteld uit kwartsgranulaten, harsen en kleurpigmenten. Dit samen zorgt er voor dat er een uiterst hard en bestendig materiaal ontstaat. Hierdoor is kwartscomposiet een ideaal materiaal voor onder andere tafelbladen. In ons assortiment hebben we kwartscomposiet bladen van Silestone en Diresco.

Tafelblad van kwartscomposiet

Kwartscomposiet bladen zijn hard en weinig poreus. De bladen zijn zeer vlek- en zuurbestendig en vrijwel compleet vloeistofdicht. Hiernaast hebben de bladen een hoge krasbestendigheid en zijn ze onderhoudsvriendelijk. De kwartscomposiet bladen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en met meerdere patronen. Deze patronen lopen, net zoals echt natuursteen, ook in de zijkant door. Daarnaast is het ook beter bestand tegen zuur en bijtende stoffen. Naast de tafelbladen hebben wij ook bijzet- en salontafelbladen, sidetablebladen en bankbladen.

Tafel van kwartscomposiet bladen

Iedere soort kwartscomposiet blad heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het blad en de tekeningen in het materiaal, bepalen de stijl van het blad. Naast de kleur verschillen de kwartscomposiet bladen onderling ook en zijn er verschillende bladafwerkingen mogelijk. Vrijwel ieder blad is beschikbaar in een matte, suede variant of een glanzende, gepolijste variant. Voor iedere stijlsoort is dus een kwartscomposiet blad te vinden, van vintage & industrieel tot basic &pure.

Onderstellen met een kwartscomposiet blad

Zoek je een tafel voor in je interieur of in je tuin? Kies dan één van de kwartscomposiet bladen in combinatie met één van onze onderstellen. Hierdoor kan je de tafel samenstellen die perfect bij jouw interieur of tuin past. In onze showroom in Veghel kunnen wij je de verschillende modellen en materialen laten zien, alsmede combinaties van verschillende tafelbladen en onderstellen. Onze verkopers helpen u graag!

Online kopen kwartscomposiet tafelblad

Een kwartscomposiet blad kun je eenvoudig op maat online kopen. Wij kunnen de meeste bladen uit voorraad leveren. Op het moment dat je een blad besteld in onze webshop, krijg je een overzicht van je bestelling in je mailbox. Wij controleren de bestelling en sturen je daarna een orderbevestiging. In de orderbevestiging staat een indicatie van de afhaal-of levertijd. Aangezien wij alle bladen op maat maken vragen we vooraf vaak om een aanbetaling. Een linkje voor de aanbetaling sturen we mee samen met de definitieve orderbevestiging. Wilt u het product geleverd hebben, dit is geen probleem! Levering en eventuele montage doen wij in eigen beheer, direct en snel.

Relevante definities en overige informatie

Meer informatie over kwartscomposiet vind je op de betreffende materiaalpagina.