Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Marmeren tafelbladen

Laat je inspireren door de collectie marmeren tafelbladen. De marmeren tafelbladen worden hier in de door jou gewenst vorm en maat gezaagd. Naast de standaard gepolijste, glans afwerking is het mogelijk om de bladen te leveren met een matte, gezoete bladafwerking.
Marmeren tafelbladen
Vorm
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (2)
 5. (2)
Afmetingen
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (4)
Kleur
Stijl
 1. (4)
 2. (4)
 3. (2)
 4. (4)

4 artikelen

4 artikelen

4 artikelen

Marmeren tafelblad op maat gemaakt

Hawk produceert de bladen in eigen beheer. Zowel rechthoekige, vierkante en ronde basisvormen zijn mogelijk. Daarnaast zijn ook speciale vormen als ovaal, racetrack of bootvorm mogelijk. Marmeren tafelbladen zijn verkrijgbaar in lengtes van maximaal 2400 mm.

Tafel met marmeren blad

Er zijn verschillende soorten marmer die onderling verschillen van structuur, kleur en afkomst. Wij hebben drie soorten marmer. Bianco Carrara afkomstig uit Italië en overwegend wit-grijs. Verde Guatemala uit Brazilië en overwegend groen. Nero Marquina uit Spanje en overwegend zwart van kleur. Op aanvraag kunnen wij ook andere marmersoorten inkopen en bewerken.

Tafelblad van marmer

Marmer is minder sterk dan bijvoorbeeld graniet, daardoor is het gevoelig voor krassen. Wij adviseren dan ook om een marmer tafelblad alleen binnen te gebruiken. Voor buiten kun je beter kiezen voor een granieten of hardstenen tafelblad. Naast marmeren tafelbladen heeft Hawk ook bladen voor salontafels, sidetables en bankbladen.

Klassieke marmeren tafel

Vaak wordt het een marmeren tafelblad gebruikt in een klassiek interieur. Alle tafelbladen van marmer hebben iedere eigen unieke eigenschappen. De kleur van het marmeren blad en de tekeningen in het materiaal bepalen samen met de bewerkingsvorm (gepolijst of gezoet) de stijl van het tafelblad. Voor iedere woonstijl is een passende marmersoort te vinden. Zelfs voor een moderne stijl interieur. Op de website van Hawk hebben we de tafelbladen ingedeeld in stijlgroepen zodat je makkelijk een keuze kunt maken passend bij jouw stijl.

Marmeren tafelblad met onderstel

Ben je op zoek naar een tafelblad voor in een klassiek interieur? Kies dan voor een marmeren tafelblad met een smeedijzeren onderstel. Ben je toch op zoek naar een andere stijl, bezoek dan eens onze showroom in Veghel. Onze verkoper helpt je graag de voor jouw perfecte combinatie tafelblad en onderstel en bijvoorbeeld tuinstoelen samen te stellen.

Marmeren tafelblad online bestellen

Een marmeren blad kun je eenvoudig op maat online kopen. Wij kunnen de meeste bladen uit voorraad leveren. Op het moment dat je een blad besteld in onze webshop, krijg je een overzicht van je bestelling in je mailbox. Wij controleren de bestelling en sturen je daarna een orderbevestiging. In de orderbevestiging staat een indicatie van de afhaal-of levertijd. Wilt u het product geleverd hebben, dit is geen probleem! Levering en eventuele montage doen wij in eigen beheer, direct en snel.

Relevante definities en overige informatie

Marmer is een gemetamorfoseerd kalksteen, bestaande uit zeer puur calciumcarbonaat met een hoge dichtheid. Marmer kent verschillende kleuren, variërend van zwart, blauw, groen, geel en wit. Het verschil in structuur maakt marmer erg bijzonder. Bovendien is het door zijn dichtheid een duurzaam materiaal. Meer informatie over marmer vind je op de betreffende materiaalpagina.

Synoniemen en andere termen: Marmer, marble