Dekton - Industrial collection

De Dekton® Industrial Collection is ontwikkeld om de prachtige imperfecties van metaal en steen in alle vormen van veroudering te vereren. Organische processen worden gereflecteerd in de rijkdom en complexiteit van oxidatieprocessen en de authentieke schoonheid van verweerd gesteente. De ongeëvenaarde technologie van Dekton® maakt het mogelijk om buiten de gebaande paden te ontwerpen met als resultaat een kleurencollectie die deze ongelofelijke materialen in de schijnwerpers zet.

Eigenschappen Dekton tafelblad

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van geavanceerde grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld (25.000 ton), vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met unieke eigenschappen en oneindig veel toepassingsmogelijkheden, waaronder tafel- en werkbladen.

Dekton® is verkrijgbaar in vier verschillende diktes (8, 12 en 20 mm) afhankelijk van de vereisten voor de toepassing en het gewenste ontwerp. Meer informatie over het materiaal Dekton is te vinden op de materiaalpagina van Dekton.

Varianten

Dekton is verkrijgbaar in vele kleuren, met diverse texturen en decors. Hieronder hebben we er enkele voor jou geselecteerd. Klik hier voor een compleet overzicht van het assortiment Dekton tafelbladen.