Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Betonlook

Betonlook tuintafels en banken zijn gemaakt van een met glasvezel versterkt polymeer composiet. Hierdoor zijn de meubelen sterk, onderhoudsvrij en lichter dan echte betonnen meubelen. Daarnaast zijn deze tafels en banken bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan. De tafels en banken worden op maat gemaakt, dus in ieder gewenst afmetingen verkrijgbaar. De elementen zijn laag voor laag opgebouwd en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de bankjes uit dezelfde serie zijn de betonlook tuintafels ook perfect te combineren met stoelen van 4 Seasons of Jati en Kebon.
Betonlook
Hoofdcategorie
 1. (24)
 2. (30)
 3. (12)
 4. (30)
Subcategorie
 1. (24)
 2. (30)
 3. (12)
 4. (30)
Familie
 1. (36)
 2. (6)
 3. (6)
Afmetingen
 1. (15)
 2. (15)
 3. (30)
Materiaal
 1. (36)
 2. (12)
 3. (6)
 4. (6)
Merk
 1. (35)
 2. (12)
 3. (5)
Kleur
Prijs
0.- 3.319.- 0.- t/m 3.319.-
Stijl
 1. (33)
 2. (30)
 3. (18)
 4. (15)
 5. (33)

1 - 34 van 36 artikelen

1 - 34 van 36 artikelen

1 - 34 van 36 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Unieke betonlook tuinmeubelen

Onderhoudsvriendelijke en duurzame meubelen met betonlook

Betonlook tuinmeubelen

Deze betonlook meubelen zijn gemaakt van glasvezel versterkt polymeer composiet. De meubelen zijn hierdoor lichter van gewicht dan echt beton en zeer sterk. De tafels en banken zijn leverbaar in een aantal verschillende kleuren en hebben een betonlook. Ten opzichte van echte betonnen meubelen, heeft deze tafel veel voordelen. De meubelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, twee keer per jaar afborstelen met groene zeep is al voldoende. De meubelen kunnen bovendien het gehele jaar buiten staan. Doordat het materiaal porie-vrij is, is er geen sprake van vuil aanhechting. Ook is het bestand tegen zuren zoals rode wijn. Het materiaal is zeer UV-bestendig.

Online bestellen betonlook tuinmeubelen

Het bestellen van de Liv of Lars tuinmeubelen is heel eenvoudig en kan worden gedaan via onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar wij je graag van advies en informatie voorzien. Op het moment dat je de tafel hebt besteld ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.

Mix en match

De betonlook tafels zijn uiteraard perfect te combineren met een bankje uit de gelijknamige serie. Net zoals de tafels bestaand de bankjes uit het weerbestendige polymeer-composiet waardoor het licht en duurzaam is. Deze bankjes zijn, net als de tafel, verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Namelijk antraciet, grijs of wit. Ook zijn de tafels perfect te combineren met de dining tuinstoelen uit ons assortiment. In combinatie met de bankjes kan er dus veel zitplek worden gecreëerd op de lange zijdes. Dankzij de vele mogelijkheden geef je de tuinset een unieke uitstraling die perfect bij jou past. De hoeveelheid stoelen en afmetingen van de bankjes zijn natuurlijk afhankelijk van de lengte van de tafels.

Unieke uitstraling

De Liv en Lars tafels en banken hebben een unieke uitstraling dankzij de poly-pleister afwerking. Deze volledige handmatig vervaardigde structuren geven de meubelen een beton-look uitstraling. In tegenstelling tot echt beton vergen de tafels en banken een stuk minder onderhoud en zijn ze beter te verplaatsen. Hierdoor kan je het hele jaar door van de tuintafel genieten. Heeft je tuin een industriële of landelijke uitstraling? De Liv en Lars passen dankzij  de kleurenopties en structuur in vrijwel iedere tuin.