Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Ritz alu

De Ritz Alu collectie van Jati en Kebon is een praktische en comfortabele collectie bestaande uit dining stoelen, loungestoelen en loungebanken. Hierdoor kan je jouw tuin inrichten met meubelen in dezelfde stijl. De stevige aluminium frames worden gepoedercoat in het mat antraciet of het mat wit. Bij de antraciet gecoate frames zit het antracieten rope er strak omheen, bij de wit gecoate frames is dit rope lichtgrijs van kleur. Om de meubelen nog comfortabeler te maken kunnen er kussens bijgeleverd worden in diverse kleuren.
Ritz alu
Hoofdcategorie
 1. (4)
 2. (2)
 3. (4)
 4. (12)
Subcategorie
 1. (4)
 2. (2)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (6)
 8. (5)
Toon minder Toon meer
Afmetingen
 1. (1)
 2. (3)
Materiaal
 1. (12)
 2. (10)
 3. (10)
Kleur
Prijs
0.- 1.679.- 0.- t/m 1.679.-

20 artikelen

20 artikelen

20 artikelen

Ritz Alu tuinmeubelen

Richt jouw tuin elegant in met de Ritz Alu tuinmeubelen van Jati & Kebon

Ritz Alu tuinmeubelen

De Ritz Alu collectie van Jati en Kebon is een praktische en comfortabele collectie bestaande uit dining stoelen, loungestoelen en loungebanken. Hierdoor kan je jouw tuin inrichten met meubelen in dezelfde stijl. Om voor extra comfort te zorgen kunnen dikke, weerbestendige kussens in verschillende kleuren worden bijbesteld.

Materiaal Ritz Alu tuinmeubelen

De stevige aluminium frames van de Ritz Alu worden gepoedercoat in het mat antraciet of het mat wit. Bij de antraciet gecoate frames zit het antracieten rope er strak omheen geweven, bij de wit gecoate frames is dit rope lichtgrijs van kleur. De kussenhoezen worden gemaakt van Sunbrella of Exteria stoffen. Hoogwaardige stoffen die bestand zijn tegen UV-stralen en bovendien makkelijk schoon te maken zijn. Voor de vulling worden hoogwaardige schuimen met meerder dichtheidslagen gebruikt. Dit zorgt voor comfort, zijn waterafstotend, schimmelwerend, extra zacht en kunnen het gehele jaar buiten blijven.

Combineer Ritz Alu tuinmeubelen

De dining stoelen uit de Ritz Alu collectie kunnen perfect worden gematched met een dining tafel van Hawk. De salon- en bijzettafels uit andere collecties van Jati & Kebon kunnen heel goed met de Ritz Alu worden gecombineerd. Ook een salon- of bijzettafel van Hawk kan goed worden gecombineerd met de Ritz Alu loungemeubelen.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Ritz Alu tuinmeubelen

De Ritz Alu tuinmeubelen bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Ritz Alu tuinmeubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Ritz Alu tuinmeubelen

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.