Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Tafelonderstel Monza RVS-80

Het Monza onderstel steekt graag zijn kop boven het maaiveld uit, doordat de poten aan de bovenzijde gelijk zijn met de bovenzijde van het blad geeft dit een bijzondere uitstraling. Dit Tafelonderstel komt het mooiste tot zijn recht met een bladdikte van 30mm.

12898-EE

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12898-EE
Omschrijving

Het tafelonderstel Monza is gemaakt van RVS (standaard 304). De bladlengte moet gelijk zijn aan de lengte van het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 80 bij 80 mm.

Doordat de uniek vormgegeven poten zich op de hoeken van de tafel bevinden heeft u veel stoelruimte op de lange zijdes. Daarnaast kan er ook op de kopse zijdes nog een stoel worden geplaatst. De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Het onderstel heeft onder de poten kunststof doppen om zowel het onderstel als uw vloer te beschermen tegen krassen. Met hogere doppen kan het onderstel nog met 10 mm worden verhoogd.

Onderstellen met een lengte van 3000 mm komen standaard met een middenpoot. Dit ter extra ondersteuning van het tafelblad om doorbuigen of breuk van het blad te voorkomen.

Plus- en minpunten
 • RVS is relatief licht van gewicht
 • 100% Nederlands product
 • Kan het hele jaar door buiten staan
 • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
 • Niet zeewaterbestendig
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd.

Lees meer over RVS

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Monza RVS-80

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

 1. Lithofin Inox Clean

  Lithofin Inox Clean

  20.-

Anderen bekeken ook

 1. Tafelonderstel Standaard

  Tafelonderstel Standaard

  v.a. 0.-
 2. Bankonderstel Standaard

  Bankonderstel Standaard

  v.a. 0.-
 3. Salontafelonderstel Standaard

  Salontafelonderstel Standaard

  v.a. 0.-
 4. Sidetable onderstel Standaard

  Sidetable onderstel Standaard

  v.a. 0.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.