Basalt tuintafels

Ben je op zoek naar een mooie tafel met basalt tafelblad of basalten kolommen als onderstel? Deze unieke donkere steen verrijkt je tuin, verkleurt niet en is bestand tegen alle weersinvloeden. Zowel bladen als onderstellen van basalt worden op maat gemaakt. Bekijk het assortiment snel en stel zo je eigen basalten tuintafel samen.
Basalt tuintafels
Soorten
 1. (5)
 2. (3)
 3. (8)
 4. (8)
 5. (8)
 6. (8)
 7. (5)
 8. (3)
Toon minder Toon meer
Stijl
 1. (7)
 2. (8)
 3. (8)
 4. (8)
 5. (8)
Materiaal
 1. (8)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
Toon minder Toon meer
Kleur

8 artikelen

8 artikelen

8 artikelen

Jouw ideale tuintafel op maat gemaakt

Materialen, afmetingen, kleuren en afwerking naar eigen wens te bepalen

Basalt tuintafels

Op zoek naar een basalt tuintafel? Wij hebben de grootste collectie basalt tafelbladen. Omdat we basalt in hele grote aantallen direct bij de groeve inkopen, kunnen we basalt tafelbladen leveren tegen zeer scherpe prijzen. De basalt tafelbladen worden allemaal gecontroleerd op eventuele gebreken voordat ze ons magazijn verlaten. Basalt tafelbladen hebben een heel natuurlijk karakter. De tafelbladen zijn mooi, duurzaam en schitterend om te zien. Je kunt zelf een tuintafel samenstellen door een keuze te maken uit onze basalt tafelbladen en deze te combineren met bijvoorbeeld rvs onderstellen, stalen onderstellen, kolommen of houten onderstellen. Afname van enkel een basalt tafelblad zonder onderstel is uiteraard ook mogelijk. Levering van vrijwel alle basalt tafelbladen uit voorraad. Ook maatwerk is geen enkel probleem.

Maatwerk basalt tafels

De basalt tafelbladen hebben we in verschillende afmetingen en afwerkingen. Bovendien zijn er bij basalt tafelbladen verschillende randafwerkingen mogelijk zoals getoond wordt op de productafbeelding, bijvoorbeeld facet, bull nose en ogee. Basalten tafelbladen hebben veel overeenkomsten met granieten tafelbladen. Beiden zijn zeer hard en hierdoor het minst gevoelig voor krassen, maar ook voor vlekken en verkleuring van de steen onder invloed van zonlicht en de elementen. Het verschil tussen basalt bladen en graniet bladen zit hem alleen in de gevoeligheid voor zuren. Basalt is hier wel enigszins gevoelig voor, graniet niet of nauwelijks. Ondanks dit is het de meest verkochte steensoort.