Pavia

De Pavia tuinstoel is de meest sierlijke stoel uit de Bronze collectie van Hawk. De stoel is gemaakt van gegoten aluminium, dit maakt dat de stoel een stuk lichter is dan een echte smeedijzeren stoel. Dankzij de bronze coating en sierlijke krullen heeft de stoel een klassieke, landelijke stijl en past deze perfect bij een echte smeedijzeren tafel. Ook is de stoel, mede dankzij de coating, onderhoudsvriendelijk en kan deze het hele jaar buiten blijven staan. Om voor optimaal zitcomfort te zorgen kunnen er kussens bij de stoel worden geleverd. Naast de dining stoel zijn er ook een bankje, hocker en ligbed in dezelfde stijl beschikbaar.
Pavia
Hoofdcategorie
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (4)
 5. (13)
 6. (1)
 7. (1)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (2)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (10)
 6. (1)
Materiaal
 1. (13)
 2. (6)
 3. (4)
 4. (2)
Merk
 1. (2)
 2. (19)
Kleur
Prijs
0.- 569.- 0.- t/m 569.-
Stijl
 1. (5)
 2. (5)
 3. (2)

19 artikelen

19 artikelen

19 artikelen

Stoelen met een klassieke uitstraling

Combineer de stoelen met smeedijzeren look met één van de tuintafels van Hawk voor een set in klassieke stijl.

Stijlvolle meubelen met smeedijzeren look

De Pavia tuinstoel is de meest sierlijke stoel uit de Bronze collectie van Hawk. De stoel is gemaakt van gegoten aluminium, dit maakt dat de stoel een stuk lichter is dan een echte smeedijzeren stoel. Dankzij de bronze coating en sierlijke krullen heeft de stoel een klassieke, landelijke stijl en past deze perfect bij een echte smeedijzeren tafel. Ook is de stoel, mede dankzij de coating, onderhoudsvriendelijk en kan deze het hele jaar buiten blijven staan.

Online bestellen Pavia tuinmeubelen

Het bestellen van de Pavia tuinmeubelen is heel eenvoudig en kan worden gedaan via onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar wij je graag van advies en informatie voorzien. Op het moment dat je de meubelen hebt besteld ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering van de meubelen doen we in eigen beheer, direct en snel.

Mix en match

De Pavia stoelen zijn perfect te combineren met één van de tuintafels van Hawk. Kies bijvoorbeeld voor een tafel met een smeedijzeren onderstel en een natuurstenen blad. Deze tafels worden in eigen beheer speciaal voor jouw op maat gemaakt. Om jouw tuin compleet in dezelfde stijl in te richten zijn tevens een ligbed, hocker en bankje uit de Pavia collectie beschikbaar. Om voor optimaal comfort te zorgen kunnen voor de dining stoelen, bankjes en ligbedden kussens in verschillende kleuren worden meegeleverd.

Unieke uitstraling

De Pavia tuinmeubelen hebben een unieke uitstraling. Dit mede dankzij de aluminium frames met de smeedijzeren look, sierlijke krullen en bronze coating. De meubelen zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Wil je de dining stoelen toch opbergen in de winter? Dat kan, de Pavia is namelijk een stapelbare stoel die, wanneer opgestapeld, niet veel ruimte in beslag neemt.