Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Over ons

Bij Tuintafel.com vind je betaalbaar maatwerk, een oersterk assortiment en een kei goede service. Het familiebedrijf dat we in 1998 zijn gestart is inmiddels uitgegroeid tot een professionele onderneming met een onmiskenbare liefde voor natuurstenen tuintafels. Waarom natuursteen? Omdat het een prachtige authentieke uitstraling heeft en erg duurzaam is. Je kunt een natuurstenen tuintafel zonder problemen de hele winter buiten laten staan. Zo sterk en krachtig als natuursteen zijn ook de principes van Hawk.

Betaalbaar maatwerk

Iedere tuintafel is maatwerk. Dat is het mooie aan ons vak. We leveren geen standaardproduct, maar bij ons stel je zelf een tuinset samen. We adviseren bij de keuze voor het ideale onderstel, een bijpassend tafelblad en mooie comfortabele stoelen. In onze zagerij produceren we tafelbladen en onderstellen in vrijwel elke gewenste maatvoering en vorm. Ook details zoals de randafwerking bepaal je zelf, zodat jouw tuintafel een perfecte match vormt met de tuin of het terras. We leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven voor kantoortuinen en projecten.

Oersterk assortiment

Kwaliteit en een ruime keuze. Dat vinden we belangrijk. In ons assortiment vind je een mooie mix van materialen, vormen en stijlen. Om je te helpen een keuze te maken hebben we onze producten verdeeld in stijlgroepen: Modern & Design, Stijlvol & Klassiek, Lifestyle & Landelijk, Industrieel & Vintage en tot slot Basic & Pure. Deze stijlen zie je terug op de website en in de showroom.

Kei goede service

Binnen ons team hangt een gemoedelijke, zeg maar gerust, Brabantse sfeer. We werken hard, leveren mooie producten en vinden het belangrijk dat je tevreden bent. In onze showroom, maar ook online, voorzien we je graag van goede adviezen. We delen onze product- en materialenkennis en geven je handige tips. Na het maken van je keuze gaan onze experts aan de slag. In de zagerij maken ze de tuintafel op maat en voorzien deze van de juiste afwerking, waarna we de tafel met plezier thuisbezorgen!