Koningsdag

Vrijdag 27 april 2018 zijn we geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Adres & Openingstijden

Over ons

Tuinmeubelen zijn vandaag de dag meer dan enkel gebruiksvoorwerpen, het zijn eyecatchers die een verrijking vormen voor jouw tuin. De tuinmeubelen van Tuintafel.com hebben een eigentijds karakter, zijn van hoge kwaliteit en oerdegelijk, zodat je het hele jaar door kunt genieten van jouw tuin.

Persoonlijke benadering

Bij Tuintafel.com staan een persoonlijke benadering, een goede service en directe levering uit voorraad centraal. Je vindt er een breed assortiment aan artikelen van eigen ontwerp, maar ook van andere gerenommeerde merken. Er is veel ruimte voor creativiteit. Zo kunt je zelf jouw tuintafel samenstellen en bijpassende tuinstoelen, kussens, parasols, ligbedden etc. uitzoeken.

Natuurlijk helpen de medewerkers van Tuintafel.com je graag bij jouw keuze door het geven van een eerlijk, op jou afgestemd advies. Tuintafel.com is een professioneel bedrijf met meer dan 15 jaar praktijkervaring in de branche en de nodige specialistische kennis. Tuintafel.com levert aan zowel particulieren als bedrijven.

Inspiratie

Deze website biedt je de mogelijkheid inspiratie op te doen en te oriënteren op wat Tuintafel.com je te bieden heeft. Je kunt de afmetingen, prijzen, foto´s en eigenschappen van de verschillende artikelen bekijken en vergelijken en eventueel artikelen toevoegen aan de prijscalculatie. Zo zie je direct de totaalprijs en kun je direct een bestelling plaatsen. Ook ben je van harte welkom de showroom in Veghel (routebeschrijving) te bezoeken, waar meer dan zeventig tuinsets staan opgesteld.