Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

RVS tafelonderstellen

Een RVS tafelonderstel zorgt voor een moderne uitstraling en is prima te combineren met natuurlijke materialen. Een onderstel van roestvast staal is sterk, overal in en rondom huis toepasbaar en onderhoudsvriendelijk. Het is niet voor niets dat wij een brede collectie RVS tafelonderstellen voeren. Naast rechthoekige- zijn deze RVS onderstellen geschikt voor vierkante, ronde en ovale -tafelbladen.
RVS tafelonderstellen
Familie
 1. (4)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (2)
Vorm
 1. (10)
 2. (5)
 3. (1)
 4. (1)
Afmetingen
 1. (9)
 2. (5)
 3. (10)
 4. (8)
 5. (3)
Stijl
 1. (11)
 2. (1)
 3. (5)
 4. (7)

11 artikelen

11 artikelen

 • Vanaf 795.-

11 artikelen

100% Nederlands product

De RVS onderstellen worden
in Nederland geproduceerd

RVS tafelonderstel op maat

Natuurlijk kan je ook een los RVS tafelonderstel door ons op maat laten maken. We ontwerpen het model en produceren de tafelonderstellen in eigen beheer. Naast de standaard maten RVS, ook wel inox of edelstaal genoemd, kunnen we een onderstel geheel in de door jou gewenste maatvoering maken. Naast de grootte kun je ook de dikte van de kokers, oftewel de kokermaat, aanpassen. En zoals hierboven reeds vermeld zijn de RVS onderstellen, hetzij het model het toelaat, te combineren met verschillende vormen tafelbladen. Zo creëer je gemakkelijk een vierkante, ronde of ovale RVS eettafel of tuintafel.

Tuintafel van RVS / Inox

Een RVS tafelonderstel is zeer sterk en maatvast. Dor haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tafelonderstellen een bijzonder elegant karakter. Daardoor is dit materiaal bijzonder goed te combineren met natuurlijke materialen als graniet, hardsteen en hout. De RVS onderstellen worden bij ons allen geslepen en in de kwaliteit 304 geleverd. Voor de onderstellen ons magazijn verlaten worden ze extra gecontroleerd en gericht, zodat het blad goed op het onderstel ligt. Zo ben je verzekerd van een perfect passend RVS onderstel.

RVS tuintafel onderstel

De RVS tuintafel onderstellen zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik. Het is bestand tegen de vele weersinvloeden en intensief gebruik. Daardoor zijn de onderstellen vanzelfsprekend ook als RVS eettafel onderstel voor binnen te gebruiken. In combinatie met een mooi marmeren, granieten of houten tafelblad worden de mooiste eettafels gecreëerd. Naast onderstellen voor een eet- of diningtafel kan je ook voor een RVS salontafel onderstel, een bijzettafel van roestvrij staal of een sidetable terecht.

Moderne RVS design onderstellen

Ben je op zoek naar een RVS design onderstel voor in de moderne woning of strakke tuin? Bekijk dan de diverse modellen en kies welke het beste bij jouw stijl past. Een stoer RVS kruispoot onderstel met een industrieel karakter of een strakker RVS design onderstel waarbij het blad als het ware los in de stijlvolle ruimte zweeft. Maar ook in een meer basic woonstijl met gebruik van natuurlijk pure materialen als helder glas past een roestvrij stalen onderstel. Om maar te zwijgen over de mooie combinatie van (ruw) hout met geslepen roestvrij stalen onderstellen. Ideaal voor in een modern landelijke omgeving.

RVS tuintafel met stenen blad

Niet enkel het RVS onderstel, maar de samenhang met het tafelblad bepalen het uiterlijk van de tuin- of eettafel. Jouw tafel. RVS is met veel materialen te combineren. Vooral donkere steensoorten met een matte of gepolijste oppervlaktebewerking vormen een mooi contrast met het geslepen roestvrij stalen onderstel. Naast kleur en contrast zijn ook de eigenschappen van het bladmateriaal van belang bij de keuze voor een type RVS tafelframe. Bij een dun strak tafelblad van bijvoorbeeld Dekton, is een onderstel met een dunnere RVS koker mooier. Wanneer er een robuust natuurstenen blad op het frame rust mag er gerust voor een dikkere kokermaat gekozen worden. Bij deze en nog meer keuzes kunnen wij advies in geven. Schroom dus niet contact met ons op te nemen of onze showroom te bezoeken.

Online een RVS tafelonderstel kopen

Een RVS onderstel voor je tafel koop je gemakkelijk online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we alles in eigen beheer produceren. Op het moment dat je het RVS tafelonderstel hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.

Relevante definities en overige informatie

RVS staat voor roestvast staal, maar wordt in de volksmond ook wel edelstaal of roestvrij staal genoemd. In België spreekt men weer vaker van inox. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en in de kwaliteit 304 (AISI 304 of inox 18/8) geleverd. Een RVS tafelonderstel bestaat uit roestvast stalen tafelpoten en kokers, samen met roestvast stalen liggers vormt het een sterk RVS frame waar bovenop een blad komt te liggen. Meer informatie over roestvast staal kan je vinden op de betreffende materiaalpagina.

Synoniemen en andere termen: RVS, inox, roestvast staal, roestvaststaal, roestvrij staal, roestvrijstaal, AISI 304, Inox 18/8, edelstaal, onderstel, frame, kokers, poten, liggers, tafelframe, tafelpoten, frame voor tafel etc.