Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Dekton tuinsets

Creëer jouw eigen tuinset met de revolutionaire Dekton bladen. Bladen met een marmer- of betonlook, een roestkleurig of donker blad, met Dekton is het allemaal mogelijk. Bekijk de verschillende decors en kies de gewenste afmetingen. Combineer het blad met één van onze onderstellen voor jouw gewenste tafel. Om de set compleet te maken kan de tafel worden gecombineerd met de stoelen uit ons assortiment. Op onze tuinsets pagina vind je sets die door ons zijn samengesteld. Perfect om inspiratie op te doen of om zo te bestellen.
Dekton tuinsets
Hoofdcategorie
 1. (16)
 2. (16)
 3. (16)
 4. (16)
Subcategorie
 1. (16)
 2. (16)
 3. (16)
 4. (16)
Familie
 1. (4)
 2. (11)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (3)
 6. (3)
 7. (4)
 8. (2)
 9. (1)
 10. (2)
 11. (3)
 12. (2)
 13. (1)
 14. (1)
Toon minder Toon meer
Vorm
 1. (8)
 2. (1)
 3. (1)
Materiaal
 1. (16)
 2. (14)
 3. (12)
 4. (8)
 5. (5)
 6. (3)
 7. (2)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (16)
 2. (16)
 3. (5)
 4. (7)
Kleur
Prijs
0.- 357.- 0.- t/m 357.-
Stijl
 1. (16)
 2. (11)
 3. (7)
 4. (16)
 5. (16)

16 artikelen

16 artikelen

16 artikelen

Dekton tafel op maat gemaakt

Wij maken jouw tafelblad geheel op maat. Kies de gewenste afmetingen, vorm en randafwerking.

Over Dekton® tuinsets

Creëer jouw eigen unieke Dekton tuintafel set. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk Dekton blad je hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en uiteindelijke welke stoelen je aan de tafel wilt plaatsen. Want ben je op zoek naar een nieuwe stenen tuintafel voor jouw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie Dekton tuintafels standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de producent inkopen en de bladen ook nog zelf kunnen bewerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal Dekton tuinset

Dekton is een composiet materiaal, met de uitstraling van natuursteen, gemaakt uit geavanceerde grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt vormt het een ultracompact tafelblad een zeer sterk geheel met een grote buigsterkte. Dit maakt het mogelijk ook dunne tafelbladen van dit materiaal te leveren. Daarnaast is een Dekton tafelblad krasvast, vlekbestendig en zowel vorst- als hittebestendig. Je kunt het blad dan ook zonder zorgen voor jouw tuintafel gebruiken. Bovendien is Dekton beter bestand tegen zuur en bijtende stoffen en behoud het hierdoor haar prachtige, unieke uitstraling. 

Dektonsoorten passend bij iedere stijl

Iedere Dektonsoort heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het Dekton blad en de tekeningen in het materiaal, bepalen de stijl van van de tuinset. Naast de kleur verschillen de soorten Dekton in oppervlaktestructuur. Zo zijn er bladen met een matte afwerking (Matt), maar ook met een ietwat grovere textuur (Texture) of juist een gladde glanzende afwerking (Gloss). Voor iedere woonstijl is dan ook een passende soort te vinden. Om het gemakkelijker te maken hebben we de Dekton tafelbladen reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tuinsets van Dekton, Vintage & Industriële tafel sets, Lifestyle & Landelijke Dekton tuintafels, Modern & Design tuinsets of Stijlvolle & Klassieke Dekton tuinsets.

Dekton tuinset op maat

We kopen alle Dekton tafelbladen direct bij de producent in Spanje in. Zelf beheersen we de techniek om deze zeer harde steen te bewerken. Daarom zijn deze in zowel rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. Een Dekton tafelblad is beschikbaar in diverse afmetingen en diktes. De maximale afmeting van Dekton uit één plaat is 1400 bij 3200 mm. De dikte is 8, 12, 20 of 30 mm en de randafwerking standaard facet. De dikte van het blad en natuurlijk het onderstel waar het blad op komt te liggen, bepalen in grote mate welke afmetingen en vormen er mogelijk zijn.

Online Dekton tafel kopen

Je kunt de Dekton tuinsets op deze site, maar een selectie hiervan ook in onze showroom en werkplaats bekijken. Je kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Wens je extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.