Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Smeedijzeren tuinsets

Houd je van een klassieke of landelijk stijl? Dan mag een smeedijzeren tuinset niet ontbreken. Verschillende modellen onderstellen zijn in uiteenlopende maten en vormen beschikbaar. Te verkrijgen in een blank staal, waarna het onderstel een roestkleur krijgt, of gecoat. Uitstekend te combineren met houten of natuurstenen tafelbladen.
Smeedijzeren tuinsets
Hoofdcategorie
 1. (12)
 2. (12)
 3. (12)
 4. (12)
Subcategorie
 1. (12)
 2. (12)
 3. (12)
Familie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (2)
 7. (5)
 8. (2)
 9. (3)
 10. (4)
Toon minder Toon meer
Vorm
 1. (3)
 2. (6)
Materiaal
 1. (12)
 2. (11)
 3. (8)
 4. (4)
 5. (4)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (12)
 2. (1)
 3. (10)
Kleur
Prijs
0.- 259.- 0.- t/m 259.-
Stijl
 1. (6)
 2. (12)
 3. (10)
 4. (7)
 5. (11)

12 artikelen

12 artikelen

12 artikelen

Smeedijzeren tuintafels
Stijlvol & Klassiek

Op maat gemaakte smeedijzeren tuintafels

Over smeedijzeren tuinsets

Creëer jouw eigen unieke tuinset van smeedijzer. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk blad je hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en eentueel welke stoelen je aan de tafel wilt plaatsen. Want ben je op zoek naar een nieuwe smeedijzeren tuintafel als dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie smeedijzeren tafels standaard op voorraad. Doordat we het staal direct bij de producent inkopen en zelf verwerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal smeedijzeren tuinsets

Smeedijzer wordt gemaakt door het metaal te smeden. Smeedijzer wordt in een vuur verhit en daarna tot de juiste vorm gebogen en gehamerd. De smeedijzeren tuintafels in onze collectie worden standaard gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. De meubelen zijn hierbij dubbel beschermd tegen roesten en kunnen hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. Desgewenst zijn deze smeedijzeren onderstellen ook onbehandeld te verkrijgen wat een meer klassiek roestig effect geeft. Naast eettafel sets van smeedijzer hebben we ook smeedijzeren bijzettafels, sidetable sets van gesmeed ijzer en smeedijzeren bankonderstellen.

Tuinset passend bij iedere stijl

Smeedijzer heeft een tijdloos en stijlvol karakter en is daardoor in veel type tuinen toepasbaar. Selecteer hier jouw stijlvoorkeur en de speciaal voor jou geselecteerde tuinsets worden getoond: Basic & Pure smeedijzeren tuinsets, Lifestyle & Landelijke ijzeren tafelsets of Stijlvol & Klassieke smeedijzeren sets.

IJzeren tuinsets op maat 

De smeedijzeren tafelonderstellen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaal je de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. 

Online tuinset kopen

Je kunt de smeedijzeren tuinsets op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij je nog van extra informatie voorzien. Hier kun je zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kun je jouw droomset zelf creëren. Wens je extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.