Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Betonlook tuintafels

Betonlook tuintafels zijn gemaakt van een met glasvezel versterkt polymeer composiet. De tafels en banken worden op maat gemaakt, dus in ieder gewenst afmetingen verkrijgbaar. De elementen zijn laag voor laag opgebouwd en in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Betonlook tuintafels
Merk
  1. (5)
  2. (1)
Kleur
Prijs
0.- 3.095.- 0.- t/m 3.095.-
Stijl
  1. (3)
  2. (3)
  3. (3)

6 artikelen

6 artikelen

6 artikelen

Betonlook tuintafels

Betreft tafels gemaakt van glasvezel versterkt polymeer composiet, de tafels zijn hierdoor uiterst licht van gewicht, maar zeer sterk. Op de tafels krijg je maar liefst 5 jaar garantie. De tafels zijn leverbaar in een aantal verschillende kleuren en hebben een betonlook. Ten opzichte van echte betonnen tafels, heeft deze tafel veel voordelen. De tafels zijn nagenoeg onderhoudsvrij, twee keer per jaar afborstelen met groene zeep is al voldoende. De tafels kunnen bovendien het gehele jaar buiten staan. Doordat het materiaal porie-vrij is, is er geen sprake van vuil aanhechting. Ook is het bestand tegen zuren zoals rode wijn. Het materiaal is zeer UV-bestendig.

Online bestellen betonlook tuinmeubelen

Het bestellen van de Liv of Lars tuinmeubelen is heel eenvoudig en kan worden gedaan via onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar wij je graag van advies en informatie voorzien. Op het moment dat je de tafel hebt besteld ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.

Mix en match

De betonlook tafels zijn uiteraard perfect te combineren met een bankje uit de gelijknamige serie. Net zoals de tafels bestaand de bankjes uit het weerbestendige polymeer-composiet waardoor het licht en duurzaam is. Deze bankjes zijn, net als de tafel, verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Namelijk antraciet, grijs of wit. Ook zijn de tafels perfect te combineren met de dining tuinstoelen uit ons assortiment. In combinatie met de bankjes kan er dus veel zitplek worden gecreëerd op de lange zijdes. Dankzij de vele mogelijkheden geef je de tuinset een unieke uitstraling die perfect bij jou past. De hoeveelheid stoelen en afmetingen van de bankjes zijn natuurlijk afhankelijk van de lengte van de tafels.

Unieke uitstraling

De Liv en Lars tafels en banken hebben een unieke uitstraling dankzij de poly-pleister afwerking. Deze volledige handmatig vervaardigde structuren geven de meubelen een beton-look uitstraling. In tegenstelling tot echt beton vergen de tafels en banken een stuk minder onderhoud en zijn ze beter te verplaatsen. Hierdoor kan je het hele jaar door van de tuintafel genieten. Heeft je tuin een industriële of landelijke uitstraling? De Liv en Lars passen dankzij  de kleurenopties en structuur in vrijwel iedere tuin.