Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Granieten tuintafels

Tuintafels met een granieten tafelblad zijn zeer robuust en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Bij Hawk hebben we een aantal tafels al voor je samengesteld. Kies de gewenste tafel, pas eventueel de afmetingen aan en bestel vandaag nog! Wens je een ander blad en onderstel met elkaar te combineren? Dat kan! Bij Hawk maken we alle tafels bij bestelling, speciaal voor jouw op maat. Je hebt bij Hawk zelf de keuze in maatvoering en vorm. Ook de afwerking van het blad en onderstel kun je zelf bepalen.
Granieten tuintafels
Hoofdcategorie
 1. (62)
 2. (36)
 3. (36)
Subcategorie
 1. (61)
 2. (1)
 3. (36)
Familie
 1. (1)
 2. (6)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (6)
 6. (1)
 7. (3)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (8)
 12. (5)
 13. (1)
 14. (1)
 15. (1)
 16. (10)
 17. (2)
 18. (5)
 19. (5)
Toon minder Toon meer
Vorm
 1. (31)
 2. (11)
 3. (2)
Afmetingen
 1. (3)
 2. (4)
 3. (15)
 4. (4)
Materiaal
 1. (62)
 2. (48)
 3. (9)
 4. (6)
 5. (2)
 6. (1)
Toon minder Toon meer
Kleur
Prijs
0.- 2.619.- 0.- t/m 2.619.-
Stijl
 1. (25)
 2. (29)
 3. (28)
 4. (27)
 5. (33)

1 - 34 van 62 artikelen

1 - 34 van 62 artikelen

1 - 34 van 62 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

De grootste collectie granieten tuintafels

Veelzijdig in soorten, kleuren, formaten,
oppervlakte- én randafwerkingen

Op maat gemaakte granieten tuintafel

Bij Hawk maken we de tafelonderstellen zelf en ook de tafelbladen bewerken we in eigen beheer. Je bepaalt zelf de maatvoering en vorm van de tafel. Via de website kun je rechthoekige en ronde tafels bestellen. Daarnaast kunnen we ook andere vormen bladen maken zoals vierkant, ovaal, racetrack of bootvorm. De meeste granieten tuintafels zijn verkrijgbaar in lengtes tot 3000 mm. De standaarddikte van het blad is 30 mm.

Tuintafel van graniet

Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door langzame afkoeling op diepte hebben mineralen de tijd gehad om kristallen te vromen. Graniet komt overal ter wereld voor in allerlei soorten en kleuren. Ons assortiment bevat veel verschillende kleuren graniet, o.a. zwart, grijs, wit, rood, blauw, groen en geel. Bij graniet zijn verschillende oppervlaktebewerkingen mogelijk, bijvoorbeeld polijsten, zoeten, leatheren en branden.

Granieten tuintafel

Graniet is naast gebruik voor buiten ook geschikt voor binnengebruik. Graniet is zeer hard en weinig poreus. Door deze eigenschappen is graniet nauwelijks gevoelig voor weersinvloeden en vorstbestendig. Naast tuintafels met een granieten blad hebben we ook granieten salontafels, sidetables, bartafels en bankbladen. Maar graniet kan ook gebruikt worden als keukenblad, vensterbank of binnendeurdorpel.

Landelijk granieten tafel

Doordat de verschillende granietsoorten ieder hun eigen karakter hebben, is er voor iedere stijl wel een granieten tafel te vinden. Voor een tafel in landelijke stijl combineer je een granieten blad met bijvoorbeeld een houten onderstel. Zoek je een tafel voor een modern interieur of tuin kies dan bijvoorbeeld een gepolijst granieten blad met een strak RVS onderstel. Op onze site hebben we de granieten tafelbladen ingedeeld in verschillende stijlgroepen. Basic & Pure, Lifestyle & Landelijke granieten tuintafels, Vintage & Industrieel, Modern & Design tuintafels en Stijlvol & Klassieke granieten tuintafels.

Granieten tafel met stoelen

Een granieten tafel voor in je interieur of tuin is helemaal naar eigen keuze samen te stellen. Daarnaast is ook de keuze welke stoelen aan de tafel komen te staan, belangrijk voor de uitstraling van het geheel. Bij een klassieke granieten tafel kun je bijvoorbeeld kiezen voor vlechtwerk stoelen. In onze showroom in Veghel hebben we naast verschillende combinaties onderstellen en tafelbladen ook vele bijpassende tuinstoelen staan. Onze verkopers kunnen je daarnaast meer informatie geven over mogelijkheden, verschillende materialen en onderhoud.

Online bestellen granieten tuintafel

Online bestellen van een granieten tuintafel is heel eenvoudig. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij Hawk ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding omdat we alles in eigen beheer produceren. We kunnen vrijwel alle tuintafels uit voorraad leveren. Op het moment dat je de tafel hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.

Relevante definities en overige informatie

Graniet is een diepgesteente, wat wil zeggen dat het is gevormd door het ondergronds stollen van magma. Graniet ontstaat doordat mineralen gedurende vele jaren, onder invloed van hoge drukken en temperaturen, tot kristallen omgevormd zijn. Graniet is in veel kleuren verkrijgbaar. Nadat het graniet gezaagd is, ondergaat het vaak nog een bewerking, bijvoorbeeld schuren, polijsten of zoeten. Meer informatie over graniet vind je op de desbetreffende materiaalpagina.

Synoniemen en andere termen: Graniet, granieten tuintafel, granieten tuinmeubels