Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Stijltrend: Industrieel & Vintage

Ben jij ook zo’n fan van de stijltrend industrieel & vintage? Trek de stijl van je woning door naar buiten en geef je tuin een industriële make-over. Stoere materialen, donkere kleuren en vintage accessoires maken van jouw tuin een plek om te ontspannen en maximaal te genieten. In deze blog geven we je 5 praktische tips voor een industriële tuinset.

Industriële tuintafel

1. Kies een stoere tuintafel

Bij een industriële stijl past een robuuste tuinset. Durf jij te kiezen voor een grote tuintafel met stoere tuinstoelen? Het zorgt voor een gaaf effect in je tuin. Je creëert niet alleen een industriële stijl, maar ook veel gezelligheid. Je zult merken dat je tuintafel verandert in een soort leef-tuintafel waaraan gegeten, gelachen en gespeeld wordt.

2. Ga voor een gecoat stalen onderstel

Een tuintafel met een onderstel van gecoat staal geeft precies die stoere uitstraling die past bij een industriële tuin. Een stalen onderstel is supersterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Niet voor niets een van onze favoriete materialen. Bekijk hier de verschillende onderstellen met een stoer industrieel karakter.

3. Ga voor een betonlook tafelblad

Door een aantal betonnen elementen te combineren met het groen in je tuin creëer je een prachtige industriële en vintage stijl. De betonlook kun je heel mooi terug laten komen in je tuintafel. Wat dacht je van een tafelblad van Belgisch hardsteen, graniet of dekton? Wat je ook kiest alle materialen zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen tegen een stootje.

4. Ga voor een moderne tuinstoel

Eén van de voordelen van een industriële stijl is de veelzijdigheid. En dat betekent dat er op gebied van tuinstoelen veel te kiezen is. Een comfortabele en strak vormgegeven stoel komt het beste tot zijn recht in een industriële tuin.

5. Stel je industriële tuinset zelf samen

Ga niet voor een standaardproduct, maar stel je industriële tuinset zelf samen. Ga voor een tuinset die 100% past bij jouw tuinstijl! Op onze website vind je betaalbaar maatwerk. Kies een onderstel, tafelblad en passende tuinstoelen. Filter de producten per stijltrend. Zo zie je in één oogopslag welke producten het beste passen bij jouw stijl.

Kom je er online niet uit? Bezoek onze showroom in Veghel showroom in Veghel.

Industriële tuinset met Dekton blad

Stoere tuintafel met stalen onderstel

 

Industriële tuinset met Dekton blad

Stoere tuintafel met stalen onderstel