Stijltrend: Lifestyle & Landelijk

Voor een prachtige landelijke tuin hoef je echt niet op het platteland te wonen. Met onze inspirerende tips creëer je in een handomdraai die heerlijke sfeer in je eigen achtertuin. Ga voor veel groen, kleurrijke bloemen en natuurlijke materialen. Heb lef en voer de landelijke stijl tot in detail door. Van tuinset, sidetable en ligbed tot aan het veldboeket op tafel. Ben je er nog niet uit hoe je de metamorfose gaat aanpakken? Geen paniek. Met onze handige tips heb je het zo voor elkaar.

Stijlvol en klassieke tuintafel

Tip: ga voor een landelijke tuintafel als eyecatcher

De tuintafel is een echte eyecatcher in een landelijke tuin. Kies bij het samenstellen van je tuintafel voor materialen met een natuurlijke uitstraling. Je kunt hierbij variëren van stoer tot romantisch. Combineer een natuurstenen tafelblad met een kruispoot van hout en je hebt die stoere landelijke stijl te pakken. Wil je het liever wat romantischer? Kies dan een onderstel van smeedijzeren krullen. Onderstel Paris gecombineerd met een tuintafelblad van Belgisch hardsteen is hier een perfect voorbeeld van. Bekijk hier de verschillende onderstellen met een mooi landelijk karakter.

Tip: lekker zitten op een landelijke tuinstoel

Bij een landelijke tuintafel passen verschillende soorten tuinstoelen. Wat je vaak ziet zijn vlechtwerk stoelen. Dat komt omdat ze zo ontzettend lekker zitten en een natuurlijke uitstraling hebben. Ga je voor landelijk en romantisch? Dan is een smeedijzeren stoel een echte aanrader. Bekijk stoel Lodi maar eens op de website. Deze tuinstoel heeft een smeedijzeren look, maar is gemaakt van aluminium waardoor deze licht van gewicht is. Bovendien is tuinstoel stapelbaar en dat is weer super praktisch als je het terras wilt opruimen in de wintermaanden.Bekijk de stoelen op de Lifestyle & Landelijk pagina op onze website.

Tip: creëer een extra zithoek

In een landelijke tuin zie je vaak een extra zithoek. Zeker geen groot terras, maar juist een knus zithoekje. Het perfecte plekje om gezellig samen een kop koffie te drinken in de ochtendzon. Of te genieten van een goed boek! Kleed je zithoek aan met een landelijke sidetabel met daarop een kleurrijke zomerplant. En wat dacht je van heerlijk ligbed voor de warme zomerdagen? Laat je inspireren op onze website; bekijk sidetable Toulouse of ligbed Pavia. Ook deze aanverwante producten bekijk je op onze Lifestyle & Landelijk pagina.

Kom je er online niet uit? Bezoek onze showroom in Veghel showroom in Veghel.