AR
Bekijk in jouw tuin
AR
Wordt geladen...

Ronde Belgisch hardsteen tafel Fortuna

Blad dikte (mm)
Stap 1 / 4
30
Blad afmeting (mm)
Stap 2 / 4
900
1000
1100
1200
1300
1400
1500
1600
Vul een maat in:
(
250
-
1600
)
Blad rand
Stap 3 / 4
Facet
Sharknose
Papegaaienbek (gezoet)
Bullnose (gezoet)
Onderstel variant
Stap 4 / 4
Ø 700 mm
Ø 1000 mm
Samenvatting
 
Bekijk meer opties

Specificaties

Artikelnummer 12377-14827-1
Korte omschrijving Creëer een stijlvolle en robuuste buitenruimte met deze ronde tuintafel van Belgisch hardsteen. Het gevlamde blad straalt natuurlijke schoonheid uit en voegt een vleugje elegantie toe aan je tuin. Het Fortuna onderstel biedt stabiliteit en een eigentijds design. Het duurzame Belgisch hardsteen is bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor deze tafel perfect is voor buitengebruik. Met een diameter van 700 mm en een hoogte van 730 mm biedt deze tafel voldoende ruimte om te genieten van ontspannen momenten in de buitenlucht. Verrijk je buitenleven met deze prachtige ronde tuintafel van Belgisch hardsteen.
Creëer een stijlvolle en robuuste buitenruimte met deze ronde tuintafel van Belgisch hardsteen. Het gevlamde blad straalt natuurlijke schoonheid uit en voegt een vleugje elegantie toe aan je tuin. Het Fortuna onderstel biedt stabiliteit en een eigentijds design. Het duurzame Belgisch hardsteen is bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor deze tafel perfect is voor buitengebruik. Met een diameter van 700 mm en een hoogte van 730 mm biedt deze tafel voldoende ruimte om te genieten van ontspannen momenten in de buitenlucht. Verrijk je buitenleven met deze prachtige ronde tuintafel van Belgisch hardsteen.
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
  • Duurzaam: hard en weinig poreus
  • Vlekken blijven oppervlakkig
  • Luxe uitstraling
  • Redelijke krasbestendigheid
  • 100% natuurproduct
  • Niet volledig zuurbestendig
  • Niet kleurvast
  • Niet vlekbestendig
  • Poreuzer dan andere steensoorten
Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15.00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Fortuna Collectie

De Fortuna is een sierlijk tafelonderstel welke speciaal is ontworpen voor ronde tafelbladen. Het onderstel kan echter ook perfect worden gecombineerd met vierkante tafelbladen. Het stevige frame en de vier stabiele poten zorgen ervoor dat de tafel stevig op zijn plek staat. De Fortuna is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.

Bekijk de volledige Fortuna collectie

  1. Tafelonderstel Fortuna Antraciet
  2. Tafelonderstel Fortuna Antraciet
  3. Ronde granieten Nero Assoluto tafel Fortuna

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.